– Det føles lenge, men han har bare mistet fire kamper

Jürgen Klopp er glad for å ha Naby Keita tilbake.

5. nov 2018 kl 16.14 Arild Skjæveland

I sommer fikk endelig Jürgen Klopp midtbanespilleren han ønsket seg fra Bundesliga. Naby Keita kom, hadde en lovende pre-season, og startet meget bra hjemme mot West Ham. Siden den gang har det vært litt opp og ned, og den siste tiden har han fått ødelagt av skader.

– Han fikk en veldig god start. Etter en skikkelig og full pre-season spilte han noen fantastiske kamper og startet godt i ligaen. Så fikk han to skader. Først i Napoli, og så med landslaget, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Han har ikke vært ute så lenge, det bare føles slik. Det er kun snakk om fire kamper.

– I går var første gang han var tilbake og trente for fullt, så når får vi se hva vi kan gjøre med ham i morgen. Han kunne ha hatt en bedre start, men det skyldes skadene. Alt det andre har vært bra.

Intense uker i vente

Liverpool har nå to kamper før det er ny landslagspause. Det er borte mot Røde Stjerne, og hjemme mot Fulham. Deretter følger bortekamper mot Watford og Paris Saint-Germain i slutten av måneden, før det er åtte kamper i desember.

– De intense ukene kommer. Vi har lagt noen intense uker bak oss, men nå kommer det mest intense. November, desember, Boxing Day, cupkamper. Det er tøft, og vi trenger alle spillerne da. Dessverre har Jordan Henderson og Naby vært ute i noen uker, men de bør senest være tilbake til neste kamp, sier Klopp.

– Når vi har en full tropp kan vi gjøre noen endringer når vi trenger det, og det er kult.

Røde Stjerne - Liverpool spilles tirsdag kl. 18.55 og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]