– Klopp har gjort oss til tittelutfordrere

Roberto Firmino snakker varmt om sin manager.

7. nov 2018 kl 22.52 Arild Skjæveland

Liverpool er fortsatt ubeseiret i Premier League denne sesongen. Roberto Firmino mener laget har det som skal til for å kunne være med hele veien, både i Premier League og Champions League.

– Vi har laget og stallen til å kjempe om tittelen i begge turneringer. Slik var det også forrige sesong, da vi kom til Champions League-finalen og gjorde det bra i ligaen – men City fikk en stor luke, og ingen hadde sjanse til å ta dem igjen, sier Firmino i et intervju med Goal.com.

– Klubben visste hvor den måtte forsterke, og hentet viktige spillere som Alisson, Fabinho og Xherdan Shaqiri. Vi har alt som skal til for å ha en ny god sesong, sier klubbens nummer ni.

Bedre under Klopp

– Alle ser annerledes på Liverpool. De forventer gode kamper og mange mål. Vi har erfarne spillere som vet hvordan vi skal ta kritikk.

– Jeg har utviklet meg mye som spiller under Klopp, som er en veldig taktisk manager. Han er nær med alle, og det gjør at vi har et morsomt miljø. Han har klart å bygge et lag som ikke bare er bra offensivt.

– Det har hjulpet laget til å utvikle seg, og er nå en av utfordrerne til tittelen her i England, og er et storlag i Europa.

Roberto Firmino startet på benken mot Røde Stjerne. Han kom inn etter pause i Serbia. Mot Fulham på søndag er han trolig tilbake i startoppstillingen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]