DOBBELDUO: Bobby Duncan til venstre og Paul Glatzel til høyre scoret begge to mål hver, og begge kunne hatt hattrick.

Knusende cupseier for U18

Glatzel og Duncan med to hver, og Tagseth viste registeret.

10. nov 2018 kl 13.58 Arve Vassbotten

Edvard Tagseth spilte hele kampen for Liverpool U18, da de knuste Reading i Premier League Cup. Og nordmannen spilte også meget godt.

I første omgang var Tagseth arkitekt bak flere gode Liverpool-angrep, og kun en god Reading-keeper hindret han fra å få flere assist før pause.

Tagseth viste godt overblikk og ikke minst presise pasninger på en touch en rekke ganger, og viste også fint pasningsregister og evnen til å bryte høyt i banen.

Liverpool vant til slutt 6-0 i kampen, selv om det bare sto 1-0 til pause.

Scoret på sin første ballberøring

Liverpool tok ledelsen etter 38 minutter da Paul Glatzel scoret etter pasning fra O’Rourke. Glatzel scoret sitt 12. mål for sesongen da O’Rourke igjen hadde pasningen etter 62 minutter.

Bobby Duncan startet kampen på benken, men trengte bare 2 minutter på å score sitt første mål etter at han kom inn. Det kom også på hans første touch på ballen etter 69 minutter.

Duncan fikk ballen på venstresiden av feltet og avsluttet på direkten.

4-0 kom ved Tom Clayton, som flikket inn et innlegg etter en kort corner ved Longstaff etter 74 minutter, og avspark var så vidt tatt før Bobby Duncan scoret sitt 11. mål for sesongen, da han utnyttet en horribel pasning fra motstanderens keeper inne i feltet.

På 6-0 fikk Tagseth endelig sin assist, da han snappet opp en retur fra keeper og la kjapt til Elijah Dixon Bonner, som scoret Liverpools 6. mål da det var tre minutter igjen.

To seire

Liverpool står dermed med to seiere på rad i turneringen, etter at de vant 4-2 mot Stoke i den første kampen.

Turneringen foregår med seriespill i seks ulike grupper. Vinnerne av gruppene, samt de to best plasserte lagene på andreplass går videre til kvartfinale. Liverpool har også Southampton i gruppe B.

Liverpool U18s lag: Jaros, Hoever, Boyes, R Williams, Clayton, Clarkson (Ritaccio), Tagseth, Bearne (Dixon-Bonner), Glatzel (Duncan), O’Rourke, Longstaff.

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info