Landslagssjefen vil prate med Lovren om Ramos-kommentar

Dejan Lovren antydet på Instagram at han satte albuen i hodet på Sergio Ramos med vilje under Nations League-kampen mellom Kroatia og Spania.

17. nov 2018 kl 19.35 Einar Kvande

Independent melder at Kroatias landslagssjef Zlatko Dalic planlegger å ta en privat samtale med Dejan Lovren etter at Liverpool-forsvareren kom med en kommentar rettet mot Sergio Ramos i en Instagram-post som nå er utløpt.

Etter at Kroatia slo Spania 3-2 i Zagreb på torsdag står det en del på spill når VM-finalisten møter England på Wembley kommende søndag. Det er forventet at Lovren spiller søndagens kamp trass i hans kontroversielle Instagram-post etter seieren over Spania.

Ga Ramos en kavring

29-åringen antydet at han satte albuen i hodet på Real Madrid-forsvarer og Spania-kaptein Sergio Ramos med vilje under kampens gang. Ramos var som kjent mannen som skadet Lovrens gode kompis Mohamed Salah under Champions League-finalen i mai, slik at egypteren måtte forlate banen med en skulderskade i første omgang.

Independent skriver at det er uklart om UEFA vil straffe Lovren for Instagram-posten.

– Jeg vil snakke personlig med Dejan, men den samtalen blir mellom oss og troppen. Jeg ønsker ikke å si noe offentlig om dette, siteres Dalic.

Søndagens kamp mellom England og Kroatia vil avgjøre gruppe 4 i League A.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]