Mané minst dårlig i Beograd

Les vår spillerbørs etter tapet mot Røde Stjerne.

6. nov 2018 kl 21.13 Lars Frøsland

Alisson Becker 4 - Den egentlig solide keeperen hadde ikke sin beste kamp, og burde trolig gjort mer for å forhindre 2-0-scoringen.

Trent Alexander-Arnold 4 - Den unge scouseren er ikke i form, og blir lett lurt av Røde Stjernes angripere. Offensivt er heller ikke bidragene noe å skryte av.

Joël Matip 5 - Kameruneren fikk en sjelden start, og vant en del dueller, men virket ikke særlig trygg i forsvaret.

Virgil van Dijk 5 - En ujevn kamp fra nederlenderen. Kunne gjort mer på 1-0-scoringen, selv om det ikke er «hans mann» som kjemper seg fri. Han gjør noen feil, opptrer litt nonchalant ved et par anledning, og til han å være ingen god kamp, men er stort sett den som rydder unna likevel.

Andy Robertson 6 - Robertson vil mye, og prøver og prøver. Han var blant dem som virkelig la ned mye innsats. Skotten forhindret også noen potensielt farlige kontringer. Han bør dog lære seg å skyte, slik at han blir mindre forutsigbar offensivt.

Georginio Wijnaldum 5 - Havner helt på feil side når Røde Stjerne gjør 2-0. I likhet med sin landsmann van Dijk, varierer Wijnaldum i prestasjonene. En av de svakere kampene fra ham denne sesongen.

James Milner 4 - Gir bort ballen uvanlig mye. Er sløv, selv om han selvfølgelig springer mye. Han har noen gode involveringer, men dette var godt under middels fra kapteinen.

Adam Lallana 3 - Treg, tung, svak taktisk, svak teknisk og uten mange kreative involveringer. Lallana er nok ikke den spilleren han en gang var, men han har forhåpentligvis mye mer enn dette inne, for dette var svakt.

Sadio Mané 6 - Formspilleren Mané er en av få som skaper noe, og særlig i første omgang var han nesten eneste gode «røde». Han har så mye fart og er så eksplosiv, men dessverre klarte ikke medspillerne omsette sjansene han skapte. Liverpools beste.

Mohamed Salah 4 - Kanskje la noen andre ta dødballene? Salah vil masse, og finner seg stadig i potensielt gode situasjoner, der han forrige sesong klarte det utrolige. Salah hadde riktignok vanskelige arbeidsforhold, og det var tydelig at motstanderne skulle ta ham ut tidlig.


Daniel Sturridge 4 - Spissen burde scoret tidlig i første omgang, da han nærmest på blank kasse skyter over. Da var stillingen 0-0, og resultatet ville nok sett veldig annerledes. Sturridge viser for øvrig frem noen fine touch, og skaper noen gode sjanser for seg selv, men dette var ingen optimal søknad om å starte til helgen.

Firmino 5 - Firmino kommer innpå for Sturridge, og får hele andre omgang til å hjelpe med å snu kampen. Arbeidsforholdene var vanskelige, men Firmino kan bedre. LFC så egentlig ikke mye bedre ut, før det siste 20 minuttene, da vertene slapp seg mer bakpå.

Gomez 6 - Kommer inn og gjør en helt grei figur. Han bidrar til at hjemmelaget ikke skaper særlig i andre omgang.

Origi - Får noen sjeldne minutter på tampen, men uten å sette sitt preg på matchen.Har du innspill til journalisten?
[email protected]