Salah ble matchvinner i siste spilleminutt

Liverpool-spissen fikk gult kort for feiringen av vinnermålet. Se scoringen her!

16. nov 2018 kl 19.30 Einar Kvande

Det ble en riktig så dramatisk kamp mellom Egypt og Tunisia da de nord-afrikanske nasjonene møttes til kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet i Egypt i ettermiddag.

Naim Sliti ga gjestene fra Tunisia ledelsen allerede etter 13 minutters spill, men Trezeguet utlignet to minutter etter at halvtimen var passert. 1-1 var også pauseresultatet.

Baher El Mohamady ga så Egypt føringen etter en times spill. Ledelsen holdt seg bare i 12 minutter før Sliti scoret sitt andre for dagen, og utlignet til 2-2.

Dette så også ut til å bli sluttresultatet helt til Mohamed Salah dukket opp foran mål i det 90. minutt og satte inn seiersmålet for vertene til elleville jubelscener både på banen og på tribunene.