– Tror vi kan overgå sist sesong

Sadio Mané mener angrepstrioen har forbedret seg, selv om målene ikke har kommet like lett som sist sesong så langt.

22. nov 2018 kl 23.49 Arve Vassbotten

Fra før hadde Roberto Firmino og Mohamed Salah signert kontrakter til 2023, nå er også Sadio Mané klar til å signere papirene som gjør ham til Liverpool-spiller i fem nye år.

Trioen ble hyllet av fans og eksperter, og fryktet av motstanderne forrige sesong. Og de banket inn 91 mål seg imellom. Denne sesongen har de møtt mer kritikk, men trioen har så langt 19 mål. Mané tror de kan overgå fjorårssesongen.

– I livet og spesielt i fotball må man gjøre alt for å forbedre seg. Denne sesongen har vi forbedret oss enda mer, selv om vi ikke har scoret like mye som sist sesong for øyeblikket, men det er normalt i starten av sesongen. Det kan jeg si med sikkerhet. Forhåpentligvis vil vi gjøre ende mer enn forrige sesong, sier han til Liverpoolfc.com.

– De to er store spillere, og jeg er veldig glad for å spille side om side med dem. Men ikke bare dem, å spille samme med alle guttene.

GODT FORHOLD:
GODT FORHOLD:  Sadio Mané er veldig fornøyd med behandlingen fra Jürgen Klopp.

– Et stort kompliment

– Forhåpentligvis kommer vi alle til å holde sammen og vinne sammen, sier Mané, som nå vil tjene over 150 000 pund i uka.

Jürgen Klopp uttalte nylig at Mané er en spiller i verdensklasse, men at han bare må tro på det selv.

– Det er et stort kompliment fra ham, og jeg setter pris på det. Som spiller er jeg her for laget, som jeg alltid sier. Jeg er her for å forbedre meg hver eneste dag, og for å prøve å være en stor spiller for klubben og for mine lagkamerater.

Det var den riktige klubben med den riktige manageren, har Mané uttalt i forbindelse med signeringen av ny kontrakt.

– Vi har et godt forhold. Alle vet at manageren er en som elsker sine spillere, at han er en god person og at alle i klubben og blant spillerne elsker ham, Jeg kan ikke beskrive forholdet vårt, det er bare et bra forhold. Det er alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]