U18 tapte mot 10 mann

Sløste bort muligheten til å klatre på tabelltopp.

23. nov 2018 kl 22.59 Johannes Steen

Liverpool U18 tok i mot Derby County med ni seire på rad i lomma, men det ble bråstopp fredag kveld. Istedenfor å passere Everton på tabelltopp med seier, ble det et surt 21-tap.

Det til tross for flere gode sjanser og et rødt kort til Derby tidlig i andre omgang.

Derby tok ledelsen midtveis i første omgang, etter at et skudd gikk via Remi Savage og i mål. Fem minutter før hvilen satte Bobby Duncan inn utlikningen fra kloss hold etter en flott assist fra angrepskollega Paul Glatzel.

Slapp inn mot 10 mann

Sjansene for å inkassere seier nummer ti på rad så lyse ut da Derbys Cashin fikk sitt andre gule kort for en holding i starten av andre omgang. Men det var Derby som ikke lenge etter på satte 21-målet.

Liverpools unggutter hadde flere muligheter i kampen, og spillemessig kunne man like godt ha tatt tre poeng. Den kanskje største sjansen var det norske Edvard Tagseth som fikk etter 20 minutter. Nordmannen fikk servert ballen på omtrent fem meter, men en dårlig touch gjorde at Derby-forsvareren rakk å komme inn og klarere ballen.

Tagseth spilte fra start og ble byttet ut etter 80 minutter spill.

Laget: Jaros, N Williams, Brookwell, Savage, Boyes, Clarkson (Bearne), Tagseth (O’Rourke), Cain, Glatzel, Duncan.

Ubenyttede reserver: B Williams, Walls, Sharif.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]