Liverpool U23:Uavgjort etter å ha brent to straffer

Liverpool U23 spilte også mesteparten av kampen med en spiller mer på banen.

11. nov 2018 kl 20.14 Arve Vassbotten

Liverpool U23 spilte søndag 1-1 mot Burnley i gruppespillet i Premier League Cup på akademiet i Kirkby.

Glen McAuley scoret Liverpools eneste mål, men både Bobby Adekanye og Rafael Camacho bommet på straffermot et bortelag som spilte mesteparten av kampen med ti mann.

Jordan Cropper ble utvist allerede etter 35 minutter, og samtidig fikk Liverpool den første straffen ved Camacho.

Med ti mann tok Burnley ledelsen etter 52 minutter ved Tinashe Chakwana, etter en retur fra Kamil Grabara. To minutter seinere scoret McAuley sitt første mål for U23. Christie-Davies hadde assist.

Liverpool hadde en gyllen mulighet til å avgjøre med nok en straffe 11 minutter før slutt. Men Adekanyes skudd ble stoppet av Adam Legzdins, og samme mann stoppet en dobbeltsjanse fra McAuley i sluttminuttene.

Liverpool U23: Grabara, N Williams, Larouci, Masterson, Johnston, Chirivella, Adekanye, Lewis, McAuley, Christie-Davies, Camacho.