Se bildene:Andy Robertson tilbake i trening

De som ikke startet mot Burnley hadde økt på Melwood i dag, og det inkluderte lagets venstreback.

De som ikke var med fra start mot Burnley hadde en økt på Melwood i dag, inkludert innbytterne Mo Salah og Roberto Firmino. Ungguttene Rafael Camacho og Curtis Jones var også plass, samt den polske keeperen Kamil Grabara.

Det mest gledelige var likevel å se at Andy Robertson var med for fullt igjen og vil ventelig være klar igjen til neste kamp mot Bournemouth på lørdag.

En som imidlertid glimret med sitt fravær var Sadio Mané. Afrikaneren mistet kampen mot Burnley etter å ha fått et dypt kutt i foten. Han må antas å være fortsatt tvilsom til neste ligakamp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+