FA Youth CupBobby Duncan ble helten på overtid

Laget straffe, fikk gult kort, hadde én målgivende og scoret to mål.

18. des 2018 kl 22.12 Arild Skjæveland

Liverpool U18 tok imot Portsmouth i tredje runde av FA Youth Cup tirsdag kveld. Det så komfortabelt ut da Bobby Duncan scoret kampens første mål, før han satte opp Abdi Sharif som la på til 2-0.

De unge helrøde hadde en 2-0 ledelse til pause.

Dramatisk

Etter pause reduserte Pompey på straffespark etter at dommeren så en hands i muren etter et frispark like utenfor boksen. Igjen var Duncan involvert – og var mannen som handset.

Portsmouth så ut som det beste laget etter pause, og fikk utligningen sin etter svakt forsvarsspill fra Barry Lewtas sine gutter. I sluttminuttene så det ut som at gjestene var det laget som var farligst og mest sannsynlige vinnere – før Duncan igjen skulle bli involvert.

Liverpool tok en kort corner, Glatzel spilte den inn foran mål, og Duncan satte inn 3-2 fra fem meter.

Det er Liverpool U18 videre til 4. runde, der de skal møte Accrington Stanley.

Liverpools lag: Jaros, Walls, Boyes (Savage 83), R. Williams, Clayton, Clarkson, Dixon-Bonner (Bearne 79), Cain, Glatzel, Duncan, Sharif.

Ubenyttede reserver: Brookwell, Kelly, O’Rourke