Clemence til Fredrikstad

Keeperkjempen gjester Fredrikstad i februar.

18. des 2018 kl 20.22 LFCSCN

I februar vil Liverbirds Fredrikstad få storfint besøk. Vi har fått denne meldingen fra Liverbirds-klubben:

«Det er mange av oss som fikk Liverpool i hjerte på grunn av Ray Clemence. Nå må du kanskje være 40+ for å sett ham aktiv, samtidig som vi alle har hørt om han som mange mener er klubbens beste keeper gjennom tidene. Nå kommer Clemence til Fredrikstad!

Lørdag 9. februar åpner vi dørene kl. 14:00 for dere på Bayard. Bayard er stamstedet til Liverbirds Fredrikstad. Clemence vil si noen ord om kampen mellom Liverpool - Bournemouth før kampstart og i pausen. Etter kampen vil han holde sitt foredrag, og selvsagt si noe om resultatet av kampen. Så det blir en hel dag med Clemence tilstede.

Liverbirds Fredrikstad vil selge billetter til arrangementet under kamper på Bayard. Det vil også bli muligheter for å få kjøpt billetter i baren på Bayard. Pris på billett vil være kr. 100 ,-. Mer informasjon vil bli lagt ut på Liverbirds Fredrikstad sin facebookgruppe vedrørende når salget av billetter starter.»

Har du innspill til journalisten?