– Det er helt greit at jeg får bot

Jürgen Klopp synes fotballforbundets reglement er fornuftig, og mener det er helt greit at han får bot for banestormingen.

4. des 2018 kl 15.28 Einar Kvande

Jürgen Klopp ble under sin pressekonferanse i dag konfrontert med at han blir straffet av fotballforbundet for sin elleville målfeiring mot Everton.

– Det er helt greit, om jeg skal være ærlig. Jeg klarte selvsagt ikke å unngå det, men reglene er til for å forhindre at alle gjør dette hver uke. Dersom du bryter reglene må det vanke en bot for det. Jeg har ingen problemer med det. Jeg mener det er helt normalt, svarte Klopp.

– Sist jeg gjorde noe tilsvarende var for rundt 14 år siden. Jeg er ikke like rask lenger nå som jeg var for 14 år siden. Det er greit.

– Jeg ønsket ikke å gjøre det. Jeg kan si at det ikke vil skje igjen. Jeg trodde ikke jeg hadde det i meg lenger, og at det fortsatt var mulig for meg. Det er veldig lenge siden sist det skjedde.

– Men det øyeblikket var veldig spesielt, og det skjedde.

– Jeg har ingen problemer med å betale boten. Og jeg har ingen problemer med å innse at vi alle gjør feil. Vanligvis lærer jeg av feilene jeg gjør, eller i det minste at lærdommen sitter i veldig lenge. Så dette vil ikke skje igjen med det første.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]