Julehilsen fra Jürgen Klopp:«Det vil bli mer å se fram til i 2019, dette er bare starten»

Liverpools manager hilsen helrøde fans verden over, og har tro på at første halvdel av denne sesongen bare er begynnelsen på noe enda større.

25. des 2018 kl 11.49 Torbjørn Flatin

«Dette er min fjerde jul som manager for denne utrolige fotballklubb og selv om jeg ikke er typen som vanligvis tillater meg selv å se tilbake, jeg tror det er riktig å si at vi har hatt en utrolig reise i 2018 men som virkelig store høydepunkter og et par skuffelser», skriver Jürgen Klopp i sin julehilsen på Liverpools hjemmeside.

«Det vil komme mer»

«Det gir meg selvtillit og tro på at det vil komme mer fra disse guttene i 2019, at det er å ta ut av den reisen som vi alle er involvert i», fortsetter manageren for laget som topper tabellen i Premier League under julen 2018.

«Vi kan – og skal – alle være stolte av hva laget har gjort så langt denne sesongen, men dette er bare starten og det er fortsatt langt igjen, både i denne sesongen og ut fra hva denne gruppen med spillere kan oppnå.»

«Vi kan ikke love noe for 2019 annet enn at vi - spillerne, min stab, folk som arbeider i klubben og meg selv – vil gjøre alt vi kan for å prøve å sørge for at dette blir et spesielt år.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]