– En veldig god kamp av oss

– Bortsett fra starten på kampen, der jeg ikke likte det som skjedde bak hos oss, så spilte vi en virkelig god kamp, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.

26. des 2018 kl 19.04 Tor Sandø

Det var en fornøyd Liverpool-manager som lot seg intervjue etter 4-0-seieren over Newcastle.

– Begynnelsen på kampen offensivt, var veldig bra, defensiv middels. Akkurat det likte jeg ikke så godt, sa Klopp i intervjuet med BBC Sport.

Bra helhetsinntrykk

Men bortsett fra dette var helhetsinntrykket av kampen veldig bra, mente manageren.

– Vi kunne ha scoret mer. Sjansene var der, med noen fantastiske bevegelser. Mot slutten ønsket vi å kontrollere kampen, men likevel score mål, sa Klopp med glimtet i øynene.

Manageren mener det er vanskelig å bryte ned Newcastles formasjon.

– De arbeidet hardt, men våre spillere sto i kampen og gjorde jobben som krevdes av dem.

Klopp har gitt spillerne klar beskjed om å ikke snakke om tittelsjanser, men ble naturlig nok spurt om Manchester City og deres tap mot Leicester og avstanden på sju poeng mellom lagene.

Visste ikke om City-resultat

– Vi visste ingenting om Manchester City-resultatet før etter kampen. Vi spiller mot City snart (3. januar red. anm). Hvis jeg var dem, så ville jeg sagt at det bare er fire poeng mellom oss, fordi vi må spille mot dem og mot Arsenal før dette, sa Klopp.

– Det eneste som betyr noe er måten vi spiller på og graden av hvordan vi gjennomfører kampene. Det er bra, men det er det eneste som teller. Tottenham flyr for tiden. Etter en vanskelig sommer, så gjør de det meget bra nå, sa Liverpool-manageren.

– Vi gjør det bra for tiden vi også. Chelsea vil vinne, Arsenal vil vinne, det vil bli et hardt race med mange lag involvert helt fram til siste ligarunde. Vi er i tetgruppen og det er viktig. Vi holder på å bygge opp en bra grunnmur for resten av sesongen og det vi har gjort tidligere i sesongen er tydeligvis bra basis, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]