Harry Wilson kan kalles tilbake

Manageren til Derby åpner opp for at låneovergangen kan stoppes dersom Liverpool ønsker det.

6. des 2018 kl 22.38 Torbjørn Flatin

Harry Wilson er lånt ut til Derby County for sesongen 2018/19, og en ville tro at kontrakten kun var mulig å brytes dersom begge parter ble enige om å avslutte avtalen.

Wilson har så langt vært en stor suksess på et Derby som kjemper på øvre del av tabellen i Championship og med håp om minst playoff til Premier League.

Manager Frank Lampard tar det imidlertid ikke som noen selvfølge at den 21-årige waliseren blir med helt inn og antyder at Liverpool vil ha mulighet til å kalle spilleren tilbake i januar.

Wilson bidrar for Derby

«There is an element where Liverpool can call him back in early January. That is a conversation between the clubs”, fortalte Lampard til Derby Live. Det er vanskelig å tyde det på annen måte enn at Derby ikke kan stoppe Liverpool dersom de mener det er behov for å ha Wilson i sin tropp under andre halvdel av sesongen.

«Liverpool har et fantastisk opplegg angående det å følge opp sine utlånsspillere. Vi snakker mye med dem. Vi må bare se hvordan dette vil gå.»

«For øyeblikket er han vår spiller, og det er klart at vi ønsker at han skal forbli vår spiller under resten av sesongen ut fra hvordan han bidrar.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]