Harry Wilson imponerer på utlån hos Derby.

Harry Wilson kan kalles tilbake

Manageren til Derby åpner opp for at låneovergangen kan stoppes dersom Liverpool ønsker det.

Harry Wilson er lånt ut til Derby County for sesongen 2018/19, og en ville tro at kontrakten kun var mulig å brytes dersom begge parter ble enige om å avslutte avtalen.

Wilson har så langt vært en stor suksess på et Derby som kjemper på øvre del av tabellen i Championship og med håp om minst playoff til Premier League.

Manager Frank Lampard tar det imidlertid ikke som noen selvfølge at den 21-årige waliseren blir med helt inn og antyder at Liverpool vil ha mulighet til å kalle spilleren tilbake i januar.

Wilson bidrar for Derby

«There is an element where Liverpool can call him back in early January. That is a conversation between the clubs”, fortalte Lampard til Derby Live. Det er vanskelig å tyde det på annen måte enn at Derby ikke kan stoppe Liverpool dersom de mener det er behov for å ha Wilson i sin tropp under andre halvdel av sesongen.

«Liverpool har et fantastisk opplegg angående det å følge opp sine utlånsspillere. Vi snakker mye med dem. Vi må bare se hvordan dette vil gå.»

«For øyeblikket er han vår spiller, og det er klart at vi ønsker at han skal forbli vår spiller under resten av sesongen ut fra hvordan han bidrar.»

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2018 kl 16:39

Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

+
14.12.2018 kl 15:50

Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

+
14.12.2018 kl 13:35

Klopp har fortsatt flere alternativer på høyrebacken

Jürgen Klopp vil ikke gå med på at han har en skadekrise i forsvarsrekka.

+
14.12.2018 kl 13:29

Mulig charterfly til 1/8-finalen i CL

Mandag er det trekning til neste runde i Champions League. Ving vurderer å sette opp charterfly, litt avhengig av hvem vi møter.

+