Klopp ønsket ikke å kommentere skriverier om at Moreno ønsker seg bort

Alberto Moreno kan komme til å forlate Liverpool FC til sommeren.

28. des 2018 kl 17.25 Einar Kvande

Alberto Moreno har via spanske medier uyttrykt frustrasjon over sin situasjon som benkesliter i Liverpool. Dette hadde ikke Jürgen Klopp spesielt lyst til å kommentere på dagens pressekonferanse.

– Jeg har ikke lest det. Jeg ønsker ikke å si noe om det. Jeg har en måte jeg vanligvis håndterer slike ting. Min dør er alltid åpen dersom noen ønsker å snakke med meg, uttalte Klopp.

– Dersom ingen sier noe til meg, så eksisterer ikke problemet. At Alberto ikke er fornøyd med å få lite spilletid er selvsagt.

– Det som er viktig er at dette aldri skinner igjennom på trening. Han er en fantastisk proff som er veldig god på trening.

– De siste par ukene har han hatt ryggproblemer, som har holdt ham ute av en rekke økter. I går var den første økten hvor han så ut til å være 100% igjen.

Ikke komfortabel med situasjonen

Moreno uttalte til en spansk radiostasjon at han han ikke følte seg komfortabel med situasjonen i Liverpool.

– Jeg har gitt alt for dette laget, og jeg hadde fortjent en reell sjanse etter at jeg kom tilbake fra skaden i fjor. Situasjonen er normal for en rekke spillere, men jeg liker likevel ikke måten Klopp har behandlet meg på.

– Jeg har tenkt på å flytte tilbake til Spania. Jeg er lei det kjølige klimaet her. Men jeg kjenner ikke til interesse fra andre klubber, skal Moreno ha sagt i intervjuet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]