Pressekonferanse:– Han går rundt i sandaler, men vi spiller ikke i sandaler

Sadio Mané og Andy Robertson skal undersøkes senere i dag.

4. des 2018 kl 14.06 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i vinduet øverst i denne saken.

Om boten fra fotballforbundet

– Det er helt greit, om jeg skal være ærlig. Jeg kunne ikke unngå det. Det er slik reglene er. Dersom du bryter reglementet, må du betale for det. Sist jeg gjorde noe slikt var for 14 år siden. Jeg er ikke like rask lenger. Om det ikke var noen regel mot dette ville vi managere feire ute på banen hele tiden. Jeg tror ikke noen synes det var en alvorlig forseelse. Det skjedde, jeg fikk en bot som jeg kommer til å betale, ikke noe problem.

Om Burnley

– Vi kjenner til denne spesifikke utfordringen. Burnley er et tøft sted å reise. Vi må sørge for at vi er klare. Burnley hadde en drepende turnering da de måtte gjennom Europa League-kvalifisering. Nå kan de konsentrere seg 100% om ligaen. Det finnes ingen enkle kamper.

Om skadesituasjonen

– Sadio og Robbo må vi se på i dag. Sadio fikk et forferdelig kutt i foten, som måtte sys. Han er ok. Han går rundt i sandaler, men vi spiller ikke i sandaler. Det betyr at han ikke er spilleklar ennå, men vi får se senere. Med Robbo er det ikke like alvorlig som med Sadio, men vi får se hvordan tilstanden hans er.

Om Firminos form

– Formsvingninger er helt normalt. Han kan ikke spille opp mot sitt beste hvert sekund. Du har perioder hvor du flyr, og så har du perioder hvor du må jobbe hardt for å komme tilbake. Hans holdninger er helt fenomenale. Det er ingenting å bekymre seg for. Dette er bare normalt i løpet av en sesong.

Om stemningen i garderoben etter seieren over Everton

– Stemningen i garderoben var strålende etter kampen. Vi nyter øyeblikket. Men vi er ikke barn, så vi feirer ikke slike ting i fem dager. Det finnes ikke noe negativt med et sent seiersmål mot Everton.

Om langtidsskadede Rhian Brewster

– Han er ikke så nær et comeback ennå at vi trenger å prate om dette nå. Han er her, blant oss. Han er vår gutt, og han får den beste behandlingen vi kan gi ham, og alt slikt. Men det er ikke snakk om at han vil spille i morgen eller i neste uke. Han har mye arbeide han må gjøre ennå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]