Pressekonferanse:– Skaden til Trent er ikke like alvorlig som skadene til de to andre

Jürgen Klopp antyder et betydelig kortere skadeopphold for Trent Alexander-Arnold enn for Joe Gomez og Joël Matip.

14. des 2018 kl 13.12 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Om kampene mot Manchester United

– Det er spesielt å være en del av dette nå. Dette er den store kampen! Da jeg bodde i Tyskland gjorde jeg alt for å få sett disse kampene. Ofte var det veldig intense kamper. Nå har jeg vært her noen få år, og det har alltid vært jevne kamper. Jeg tror ikke vi har vunnet så mye mot Manchester United i ligaen, så det må vi forsøke å forandre på.

– Jeg har aldri vært interessert i hvor mange poeng Manchester United har. Jeg har hørt kritikken mot dem, men når vi analyser dem samtidig som vi slår av lyden så ser vi at de har masse kvalitet, teknikk, styrke, og de har De Gea i mål.

Om å gå videre i Champions League

– Denne uken har vi nådd et stort mål. Vi kunne føle på lettelsen over å ha klart det i en dag. Vi benyttet onsdagen til å komme ned på jorden igjen, og fra i går var vi tilbake på sporet med forberedelser til søndagens kamp.

Om forsvarskrisen

– Det er situasjonen vi befinner oss i. Jeg er ikke sikker på at det er noen krise. En krise er bare en krise om du føler det slik. Trent Alexander-Arnold er ikke like alvorlig skadet som de to andre spillerne, men det er selvsagt ikke topp for oss. Det var et uhell også, akkurat som med Joe. Det var i kampens siste sekunder. Vi tar ting litt dag for dag når det gjelder denne skaden. Vi vil finne en løsning for i helgen.

Om Nathaniel Clyne

– Han har dessverre vært skadet de siste 2-3 ukene, men nå har han vært tilbake i full trening i 3-4 dager. Om han er klar for 90 minutter? Jeg vet ikke. Men han er klar til å spille på søndag. Han er en veldig rutinert spiller. Han er ikke i perfekt form, men han er i stand til å spille. Vi har andre muligheter også. Vi trenger ikke å legge press på Clyney. Så lenge vi har valgmuligheter er alt bra.

Om Paul Pogba

– Paul Pogba er en spiller i verdensklasse, og det er det eneste jeg kan si. Vi må forberede oss på å møte ham også. Vi må være agressive på søndag, og det kommer vi også til å være.

Om Harry Wilsons gode prestasjoner i Derby

– Det Harry gjør er fantastisk. Jeg tror virkelig han dro herfra på riktig tidspunkt. Alle sa til meg at han trengte å gå på utlån. Jeg er veldig godt fornøyd med utviklingen hans. Det er veldig bra det Frank Lampard gjør med ham.

Om transfervinduet

Om dere hadde spurt meg for en uke siden om jeg gjør noe i transfervinduet, så hadde jeg svart at det gjør jeg ikke. Jeg vil fortsatt si at det er lite sannsynlig. Vi har to midtstoppere igjen. Så gjør jeg noe med det i januar? Det er lite sannsynlig, men vi må tenke på det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]