Klopp: - Vi har ingen som filmer

Jürgen Klopp avviser at Mohamed Salah har prøvd å lure til seg straffespark.

31. des 2018 kl 00.23 Torbjørn Flatin

Liverpool har blitt tildelt svært få straffer de siste årene, men har fått tildelt tre under de to siste kampene mot Newcastle og Arsenal på Anfield. Det var faktisk et helt år siden det sist ble dømt straffe i en ligakamp hjemme for Liverpool.

Ved to av tilfellene gikk Mo Salah i bakken foran Anfield Road End, og mot Newcastle var det de som mente at toppscoreren hadde filmet og burde ha blitt straffet selv i etterkant. Det er noe Jürgen Klopp sterkt bestrider til Liverpool Echo.

Mot Newcastle

- Jeg har nå vært her i tre år og en av de få tingene jeg leser i engelsk presse er vurderingen til dommerne på Sky etter en kamp. Det er ikke mange gangene hvor jeg først har tenkt «det var en straffe», og siden sett på og ment at det var en feil vurdering.

- Dermott Gallagher sa «straffe, hans arm var der», fortsetter Klopp om straffesparket mot Newcastle, hvor Paul Dummett hos Newcastle ble avblåst for å felle Salah.

- Må vi se blod for at det skal være en skikkelig straffe? Slik jeg ser det, nei. I et slikt øyeblikk, hvis du ikke berører Mo og han får tatt neste skritt og skyter, da vet vi hvor god han kan være til det. Det er situasjonen.»

Mot Arsenal

- Jeg har ikke sett den siste og har ikke peiling på hva som skjedde, men dommeren var veldig nærme, kommenterer Jürgen Klopp om det straffesparket som ble gitt helt mot slutten av 1.omgang mot Arsenal, hvor Sokratis hos Arsenal følte Salah i dommerens øyne.

- Vi har ikke noen som filmer og det var ikke filming. Den andre er heller ikke filming. Det er dommeren som tar avgjørelsen.

- I de tre og et halvt årene har vi hatt flere straffer som ikke er blitt gitt og som var det og du tenker hmmm, hmmm, hmmm.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]