Skadeoppdatering:Liverpool slikker sår etter triumfen

Trent Alexander-Arnold, Joel Matip og James Milner med problemer mot Napoli.

12. des 2018 kl 01.36 Torbjørn Flatin

Joel Matip

Joel Matip skal ha bli sendt på sykehus for å sjekke sin skulder etter at den høye midtstopperen var med på å holde nullen i et nervepirrende oppgjør mot Napoli. I hvert fall i følge journalisten Paul Joyce i The Times. Jürgen Klopp hadde imidlertid ikke hørt noe om dette, "så forhåpentligvis er det et godt tegn", ifølge manageren

Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold skar grimaser da han måtte gi seg i sluttminuttene og ble erstattet av Dejan Lovren. Her var Klopp noe mer pessimistisk: "Trent fikk en smell i foten, vi er ennå ikke helt sikre på hva det nøyaktig er, men det er smertefullt."

James Milner

"Millie hadde kramper - jeg håper det bare var kramper", forklarte Klopp til Liverpools hjemmeside da han valgte å bytte ut James Milner i steden for Gini Wijnaldum mot slutten av kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]