– Normalt havner skuddene mine langt oppe på tribunen

Dejan Lovren var jublende glad etter å ha scoret kampens første mål mot Newcastle.

26. des 2018 kl 20.28 Einar Kvande

Dejan Lovren åpnet Liverpools scoringshow mot Newcastle med en suser på halvspretten etter bare elleve minutters spill. Det var kroatens sjuende mål på fire og et halvt år i klubben.

– Det var egentlig en ganske vanskelig ball å treffe rent, om jeg skal være ærlig. Vanligvis havner disse forsøkene mine langt oppe på tribunen, akkurat som når jeg forsvarer målet på en dødball, uttaler Lovren med en snert av humor til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Men heldigvis scoret jeg på denne. Det er alltid stort å score for Liverpool, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det igjen i løpet av de neste kampene, for vi trenger at alle bidrar nå, legger kroaten til.

– Vi skal ha to tøffe kamper nå, mot Arsenal og Manchester City. Vi må holde dette gående.

Bedre andreomgang

Lovren mener at Liverpool spilte mye bedre i andre omgang enn i de første 45 minuttene mot Rafael Benitez sitt lag.

– Det ble ikke den førsteomgangen vi ønsket oss. Vi hadde noen gode sjanser, men scoret ikke på dem, sett bort fra skuddet mitt, så det var ikke enkelt.

– Vi spilte strålende i andre omgang, var tro mot spillestilen vår, og ble belønnet for det. Det er ikke enkelt å vinne 4-0 mot en toppmotstander som spiller med fem i backrekka.

– Vi skapte mange sjanser, noe som er bra for oss. Vi hørte de andre resultatene, men det spiller ingen rolle. Vi fokuserer kun på oss selv.

Liverpools luke i toppen av Premier League ble i dag økt til seks poeng.

– Vi må spille hver kamp som om det var en finale. Det har vi lært de tidligere sesongene. Det spiller ingen rolle om du vinner dersom du ikke gjør det bra i neste kamp. Derfor må vi glemme denne kampen og konsentrere oss om Arsenal. Det er hva som holder oss gående. Vi har karakterstyrke i troppen. Dersom du ønsker å være på toppen, må du ha vinnermentalitet og beholde roen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]