Pressekonferanse:– Kampen i morgen er som en finale for oss

Virgil van Dijk og Jürgen Klopp møtte pressen i ettermiddag.

10. des 2018 kl 14.15 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen direkte i vinduet over.

Virgil van Dijk er først ut

Om Joe Gomez sin nye kontrakt

– Den er vel fortjent. Han er en stor spiller. Det har han vist for oss og for England. Han kan bare bli enda bedre.

Om Napoli-kampen

Det er vår skyld at vi har havnet i denne posisjonen, og det er opp til oss å komme ut av det. Det blir en veldig vanskelig kamp, men vi må ha tro på oss selv og at vi kan gjøre det. Jeg har definitivt troen på det. Vi må vise det. Du ønsker å spille på høyeste nivå. Vi ønsker å vise alle i verden at vi hører hjemme i Champions League. Vi bør ha selvtillit i den situasjonen vi befinner oss i. Du ønsker ikke å være i den situasjonen vi befinner oss i foran kampen i morgen, ved at det er fare for at vi kan bli slått ut, men vi ønsker å vise dem at vi hører hjemme i Champions League. Vi gjør det veldig bra i ligaen, og kan ta med oss den formen over i Champions League.

Jürgen Klopp entrer podiet

Om Joe Gomez

– Han har hatt en utrolig utvikling, som ble litt utsatt på grunn av at han hadde en skade da jeg kom hit. Dette året har han vært strålende. Fremtiden er lys for ham. Jeg er veldig glad for at han bestemte seg for signere. Dette er riktig klubb for ham. Han elsker denne spillergruppen, og han elsker å bo her. Dette var en smart avgjørelse av begge parter.

Om Sadio Mané

– Sadio håndterer å spille med smerte. Det så i alle fall slik ut mot Bournemouth, så det er bra. Det er flott at han i det minste er i betraktningen til kampen.

Om stillingen i Champions League-gruppen

– Vi har en sjanse til å gå videre, og det er en ganske spesiell Champions League-sesong vi har hatt så langt. Jeg ser virkelig frem til kampen. Det er en stor mulighet for oss, og vi vil forsøke å gjøre alt riktig.

Om kampen mot Napoli

– Vi må skape en spesiell atmosfære gjennom måten vi spiller på, og vi må utnytte den atmosfæren. Vi kjenner alle til de resultatene vi trenger. Det blir vanskelig fordi Napoli er gode på kontringer. Dersom det er mulig å gjøre noe spesielt, så er det her. Derfor må vi prøve å gjøre det.

Om tapene på bortebane i Champions League

Vi vet at bortekampen mot Napoli ikke var god nok, og at den i Beograd ikke var noe bedre. Det var greit i Paris, man kan tape der, men vi hadde en ok kamp. Så langt har vi vært gode hjemme, men i morgen kveld må vi være enda bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]