«Robertson vil signere en ny avtale, men ikke med det første»

Igjen blir det rapportert at Andy Robertson skal være nær en kontraktforlengelse.

20. des 2018 kl 16.20 Arild Skjæveland

Med jevne mellomrom dukker det opp rapporter om at Andy Robertson er i ferd med å forlenge sin avtale med Liverpool FC.

Heller ikke denne gang er det hold i rapportene, skal man tro lokale journalister.

Tre og et halvt år igjen

Skotten har fortsatt tre og et halvt år igjen av kontrakten han signerte da han kom fra Hull City i fjor sommer. James Pearce i Liverpool Echo rapporterte i november at kontrakten var bygd opp slik at an blir godt belønnet for sin fine fremgang på banen.

Dominic King i Daily Mail omtaler rapportene om ny kontrakt i dag:

«Det går rykter om Andy Robertson og at han skal signere en ny Liverpool-kontrakt. Han har ikke gjort det enda. Han kommer til å gjøre det en dag, og det samme vil Trent Alexander-Arnold for eksempel, og alle andre som presterer fortjener å bli belønnet. Men det kommer ikke til å komme noen offentliggjøringer av slikt dette året.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]