MÅL OG ASSIST:  Bobby Duncan hadde assist på det andre målet, mens Paul Glatzel scoret alle tre da U18 gikk videre i Premier League Cup.

Sendte U18 til kvartfinale med hattrick

Dominerte mot Southampton.

Mohamed Salah lovprises for lørdagens hattrick mot Bournemouth, men i de yngre rekkene var det faktisk enda en rød spiller som nettet tre ganger samme dag.

Liverpool var allerede mer eller mindre vinnere av gruppe B etter å ha vunnet de to foregående kampene i Premier League Cup, men gjorde jobben mot Southampton og vant 3-0 på Kirkby.

Dominerte

Det var ifølge Liverpoolfc.com Liverpools unggutter som umiddelbart tok tak i kampen, og hadde flere sjanser til å gå i ledelsen i løpet av første omgang. Like før pause ble Paul Glatzel revet ned i Southampton-boksen. Den unge nieren tok selv straffesparket og laget kunne gå til pause med ledelse. 

Andre omgang startet lik den første. Glatzel og andre rødkledde hadde muligheten til å øke ledelsen ved flere tilfeller, mens Southampton skapte særdeles lite. 

Det var ikke før i det 74. minutt at det løsnet på ny. Bobby Duncan fant Glatzel med en pasning inne i boksen, og den Liverpool-fødte 17-åringen fikk snudd seg og fyrt inn sitt andre for dagen. 

Ti minutter senere var Glatzel først på pletten da Liverpools venstreback Remi Savage gikk ned i boksen og ballen ble trillende uten eier. Glatzel skjøt ballen over en utrusende keeper og med det fastsatte han resultatet med et hattrick. 

Liverpool U18:Jaros, Walls, Savage, Raitanen, Brookwell, Clarkson (Dixon-Bonner), Sharif, Cain (Longstaff), Glatzel, Duncan (Bearne), O'Rourke.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.03.2019 kl 07:30

– Jeg fokuserer på Ajax, så får vi se hvor jeg ender opp

Matthijs de Ligt har blitt linket til Liverpool.

+
22.03.2019 kl 21:58

Henderson spilte 90 minutter

England knuste Tsjekkia på Wembley, og en kan trygt slå fast at kapteinen er skadefri.

+
22.03.2019 kl 21:09

Klart for legendekamp på Anfield

AC Milan møter Liverpool på lørdag, i en kamp som sendes på norsk TV.

+
22.03.2019 kl 16:50

– Jeg hadde knapt muskler igjen på leggene

Rhian Brewster har hatt en lang og tøff vei tilbake etter sitt skademareritt.

+