– Ser frem til å møte et av Europas beste lag

Wolves-manager, Nuno Espirito Santo, sier hans lag er godt forberedt til å ta i mot ligalederen.

20. des 2018 kl 20.40 Vebjørn Olsen

Wolverhampton møter det eneste laget fra topp seks de ikke har spilt mot ennå denne sesongen i fredagens kamp på Molineux.

Nuno har uttalt seg om det kommende møtet med Liverpool.

— Det blir en bra kamp og en stor utfordring for oss. Vi ser bra ut og er godt forberedt, nå ser vi bare fram til å spille i morgen. De er på toppen av tabellen, det sier mye. Vi skal møte et av Europas beste lag, men vi ser fram til det, sier Wolves-manageren til Wolverhamptons hjemmesider.

– Tidligere møter betyr ikke så mye

Nuno fikk spørsmål om Wolves' tidligere møter med Liverpool.

– For å være ærlig, jeg tror ikke det betyr noe som helst. Jeg var ikke her tidligere, men jeg tror vi har nok ressursertil å se og analysere Liverpool godt.

— Selvfølgelig blir individuell erfaring i en sånn kamp viktig, og det er små detaljer som kan bli med å avgjøre kampen, legger han til.

FORRIGE MØTE:
FORRIGE MØTE:  Wolves vant forrige møte mellom lagene i FA-cupen i 2017.

Hyller lagånden

— Jeg tror virkelig at lagånden, måten vi føler oss og tenker som et lag, er det som kan hjelpe oss å oppnå det vi vilsom et lag - alltid som et lag.

Bare Tottenham av de andre topp seks-lagene har slått Wolves i årets sesong, og ulvene ligger på 7.plass på tabellen.

— Når vi er inne i en dårlig periode og kommer ut av det på måten vi gjør, er æren hos spillerne. Det gjør oss alle stolte at vi kan løse vanskelige situasjoner, sier portugiseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]