Slik blir juledagen for spillerne og deres familier

– Som fotballspiller får man ikke så mye tid til å nyte julen som alle andre, fordi vi har hundrevis av kamper.

23. des 2018 kl 10.26 Arve Vassbotten

Liverpool lar ikke spillerne få noe treningsfri i julen, med den kommende kampen mot Newcastle på boxing day.

I England er det morgenen på 1. juledag som er tiden for å åpne julegavene, men før Liverpool-spillerne får gjøre det med sine familier er det trening på Melwood.

Dermed er det nok noen barn av spillerne som må smøre seg med litt ekstra tålmodighet denne dagen.

Etter å ha tilbragt dagen med familien, må spillerne møte på Hope Street Hotel på kvelden, der forberedelsene til kampen starter.

Klopp vil sørge for at laget ikke avviker sine vanlige rutiner selv i julen, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Trening og kalkun

– Det er trening på morgenen, og så drar vi hjem. Da blir det litt kalkun med familien, og så tilbake til hotellet for å forberede seg, sier Andy Robertson.

– Julen er en veldig fin tid å tilbringe med familien, men som fotballspiller får man ikke så mye tid til å nyte det som alle andre, fordi vi har hundrevis av kamper. Men vi ser fram til boxing day, og den neste utfordringen.

Jürgen Klopp skal også holde sin pressekonferanse foran kampen mot Newcastle på julaften morgen klokka 10.30, og sannsynligvis blir også den etterfulgt av trening.

Vi i Liverpool.no følger som vanlig pressekonferansen på våre sider.

På Boxing Day, onsdag 26. desember, spiller Liverpool mot Newcastle klokka 16. Så kommer Arsenal til Anfield lørdag 29. desember klokka 18.30, før det blir «seriefinale» mot Manchester City torsdag 3. januar klokka 21. Alle kampene vises på TV Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]