Se video fra klokka 15:– Det ser overraskende bra ut for Trent

Jürgen Klopp tror Trent Alexander-Arnold kan være tilbake til boxing day.

18. des 2018 kl 14.41 Arve Vassbotten

Tirsdag klokka 15 møtte Jürgen Klopp pressen for å snakke om kampen mot Wolves.

Om Mourinho-sparkingen:

Han fikk spørsmål om Mourinho har endret seg de siste månedene.

– Det er heldigvis ikke min jobb å tenke på slikt. Han er en vinnertype. Han har all min respekt, og har hatt stor suksess. De siste månedene var ikke noe morsomt for han heller sikkert, men alle de spørsmålene. Men man kan ikke ta noe vekk fra ham. Jeg håper han har det med seg videre. Han er en veldig bra manager.

Om Bayern:

– Det var bare to klubber jeg ikke ønsket, og det var Dortmund, så tidlig, og litt Juventus, fordi de er så erfarne og har så bra forsvar. De er mine favoritter i år. Nå er det Bayern, og det er bra for våre supportere. De burde dra dit, det er veldig bra. Det kan være noe snø i februar, og det går fint det også. Det er en stor, stor, klubb og en stor utfordring. For noen år siden ville det føltes som om det ikke var noen sjanse, men nå er det en sjanse og begge vet det er vanskelig.

Om tittelkampen:

– Vi må være jevne og konsentrerte. Vi er i desember og Tottenham er seks poeng etter oss. Og både vi og City, skal møte dem, og Chelsea også. Vi kan ikke bare tenke på en utfordrer.

Om Wolves

– De var veldig sterke i Championship sist sesong. De og Huddersfield er de eneste lagene som har tord å spille annerledes fotball der de siste årene. De har også hentet inn mange nye spillere i år. Mot Man City forsvarte de seg som et fotballspillende lag. Nå er det utfordringer på rekke og rad. Slik er det, spennende tider.

– De har vært litt heldig her og der, men har gjort det veldig bra og det respekterer jeg. De ønsker å holde seg, og spiller fotball mens de forsøker. Men de har ikke møtt oss ennå, det vil bli en ny erfaring. Det blir en interessant kamp, for de har endret system noen ganger også.

Om julen:

– Vi har gjort det bra så langt, men det er lenge til mai. Vi må bare fortsette å jobbe videre. Det var fantastisk for klubben med Napoli og Man Utd. Det er lenge siden det har vært så lett å være LFC-supporter.

– Jeg vet ikke hvem som er tilgjengelig utover julen. Man City er 3. januar, mellom Arsenal og Man City er den lengste pausen ved nyttår jeg har hatt siden jeg kom hit. Vi får god tid til å forberede oss. Pep vil sikkert si det samme, at han ikke har hatt tid til å forberede seg på den kampen ennå.

Om psyken til spillerne:

– Vi er ikke serievinner eller noe, så sulten jeg ser i Man City etter å ha vunnet så klart i fjor synes jeg er mer spesiell. Det er naturlig at vi har den sulten. Vi har lært at vi har et godt fotball-lag. Man tror det på sommeren og i preseason, men man trenger tid for å få alle på høyeste nivå. Da holdes alle på tå.

Om Fabinhos tilpasning:

– Det handler både om Premier League og måten jeg ønsker å spille på. På noen områder føles det ikke naturlig for dem, og da bør man ikke presse de inn i det - spesielt ikke når man har alternativer. Heldigvis har vi flere spillere på midtbanen. Det samme gjelder Naby, han var veldig bra søndag. Men han trenger også tid.

Om Trents skade:

– Det ser overraskende bra ut. Jeg tror det fortsatt er for tidlig med Wolves, men vi kan vurdere han etter det. Han har ikke trent ennå, men smertene blir mindre. Det ser bra ut for trent. Jeg vet ikke om noen andre skader.

Om Alissons tabbe:

– Det er ikke noe problem. Han var på julefesten, og det så ut til å takle det bra der. Jeg visste at det ville komme en tabbe, han har gjort det så bra til nå. Han har ikke noe problem med det, og jeg har heller ikke det. Slike ting skjer for en keeper. Overhodet ikke noe problem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]