Flere spillere snart kampklare igjen

Jürgen Klopp har et firkløver som kanskje ikke vil være aktuelle fra start mot Southampton, men som kan bli klare til neste ukes kamp i Porto.

9. feb 2018 kl 15.52 Torbjørn Flatin

Klopp gjorde det i klart ingen ville bli hvilt til kampen mot Southampton, med tanke på en bortekamp mot Porto i Champions League til neste uke, men manageren vil trolig heller ikke risikere noen av sine spillere seg er på grensen til å bli regnet som kampklare igjen.

Adam Lallana vil ifølge Jürgen sannsynligvis sitte på benken i Southampton, men ikke være aktuell fra start. Midtbanespilleren har sett frisk og rask ut på trening, men etter en sesong hvor han har vært mesteparten av tiden ute med skader og også har hatt et par tilbakefall vil ikke Liverpool og Klopp ta unødvendige sjanser.

Joe Gomez er i full gang med løpetrening, men uten fellestrening ventes han ikke å være aktuell mot Southampton. Jürgen Klopp ville imidlertid ikke avskrive ham til onsdagens kamp i 1/8 finalen i Champions League.

Ragnar Klavan og Alberto Moreno er bekreftet tilbake i full trening og virker å være tilgjengelige til begge kampene, og spesielt møtet i Portugal neste uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]