Henderson ble hvilt mot Southampton

Jürgen Klopp ga sin kaptein fri og involverte ham ikke i troppen til sørkysten, da han får en jobb å gjøre med Emre Can suspendert i Champions League.

11. feb 2018 kl 18.47 Torbjørn Flatin

Klopp bekreftet at årsaken til at Jordan Henderson ikke var med mot Southampton ikke hadde noe med skade å gjøre. Med øye på onsdagens kamp borte mot Porto mente imidlertid manageren at dette var et passende tidspunkt å gi Hendo en hvil.

- Han var ikke skadet, men fikk en hvil, slo Klopp fast før avspark på St. Mary’s.

- Det var ikke en lett avgjørelse, da det hele tiden dreier seg om neste kamp, men vi tok likevel beslutningen om at han ville ha godt av en skikkelig økt på Melwood og heller komme inn for suspenderte Emre Can til onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]