- Jeg håper jeg blir lenge i Liverpool

Roberto Firmino sier at han stortrives på Anfield og det å spille for et lag under Jürgen Klopp som er i stadig utvikling.

10. feb 2018 kl 14.55 Torbjørn Flatin

Liverpools nr.9 har gode nyheter å komme med i et intervju med brasilianske Esporte, hvor han gir uttrykk for ikke å ha noen tanker om å forlate Merseyside.

- Liverpool er en av de største klubbene i Europa og det å være en del av historien til en slik klubb er veldig tilfredsstillende for meg, sier formspilleren Roberto Firmino.

- Jeg er veldig glad over å være i Liverpool og ser for meg at jeg kan bli her i mange år ennå.

- Jeg mener nå at jeg er inne i en av mine beste perioder i karrieren og kan takke mye av det for den tilliten som klubben har vist meg.

- Den varmen jeg har mottatt fram fansen gjør det hele enda bedre. Jeg har tilpasset meg både byen og klubben Liverpool.

- Det gjør at jeg har ennå mer lyst til å oppnå noe i Liverpools trøye.

Berømmer Klopp

26-åringen legger heller ikke skjul på at manager Jürgen Klopp har vært positivt for hans del i engelsk fotball.

- Klopp er en fantastisk fyr. Jeg vurderer ham høyt både som ekstremt profesjonell trener, perfeksjonist og med sin vinnermentalitet.

- Siden jeg var lenge i Tyskland kan jeg kommunisere med ham på tyske og det fungerer veldig bra.

- Nå møter vi Porto i Champions League og må gjøre to gode kamper for å gå videre. Til tross for at vi har mistet Coutinho tror jeg fortsatt vi kan kjempe om titler.

- Liverpool har utviklet seg hver sesong som jeg har vært her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]