Pressekonferanse:– Et par spillere har hatt problemer med magen

Jürgen Klopp kunne rapportere at et par av hans spillere har hatt problemer med magen foran kampen mot West Ham.

23. feb 2018 kl 13.51 Einar Kvande

Om pausen Liverpool har hatt

– Jeg er veldig glad for at vi ikke måtte spille igjen rett etter Porto-kampen. Det ville ha vært vanskelig etter en slik stor seier.

Om kommende kamper

– Vi skal møte West Ham og Newcastle før vi skal i aksjon i Champions League igjen. Vi må sikre oss disse poengene. Det er en stor jobb vi har foran oss. Arnautovic er i kjempeform. Lanzini er trolig tilbake.

Om Manés kontrakt

– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å beholde disse spillerne sammen. Vi ønsker å beholde Sadio. Vi ønsker å beholde dette laget, og styrke det.

Om Firmino/Holgate-avgjørelsen

– Det tok lang tid. Jeg er stolt over hvordan Roberto håndterte det. Jeg er sikker på at han ikke hadde noe å frykte fra første sekund av.

Om treningsleiren i Spania

– Vi hadde fire viktige treningsøkter, og været var strålende. Det er ingenting bra å si om at vi ikke var med i FA-cupen lenger, men vi måtte benytte tiden det ga oss godt.

Om Jones og Camacho som fikk trene med førstelaget denne uken

– Jeg kjente til Rafa og Curtis fra tidligere. Steven og Critch har gode lag, men det er mer vanskelig for Critch nå som vi har sendt halve laget hans ut på lån. Jeg liker måten Steven gjør jobben med U18-laget på, og lidenskapen hans. Det er veldig kult.

Om situasjonen i Premier League

– Ingenting er avgjort denne sesongen. Vi er i en god posisjon, men vi må dra nytte av det. Vi må prestere opp mot vårt beste i morgen ettermiddag. Vi må forvente en vanskelig kamp. Jeg vil være fornøyd når sesongen er over. Lykkelig er ikke et ord jeg bruker nå. Rett etter Porto tenkte jeg på West Ham.

Om Salah som kan slå Fowlers rekord for mål med venstrebeinet

– Forhåpentligvis har han den beste venstrefoten som finnes, men vi skal kanskje ikke glemme Messi. Jeg bryr meg ikke hvilken kroppsdel han bruker, bare han får ballen i mål, men han har en veldig god venstrefot, det er sikkert.

Om skadesituasjonen

– Vi har egentlig ingen store problemer. Det er noen småting, men det bør gå greit. Et par spillere har hatt problemer med magen. Forhåpentligvis går det greit. Ingen sa til meg i dag at de definitivt er ute, men vi har hatt en eller to spillere med småproblemer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]