Legger opp til treningsleir med intense økter

Jürgen Klopp håper at mannskapet hans skal dra nytte av gode treningsdager i Spania før kampen mot West Ham.

13. feb 2018 kl 18.47 Einar Kvande

Jürgen Klopp har tatt med seg en større tropp enn normalt til Champions League-kampen mot Porto, fordi laget skal videre til en fire dagers treningsleir i Marbella. Liverpool vil fly til Spania rett etter at kampen i Portugal er spilt, og være der i fire dager ettersom laget er slått ut av FA-cupen og ikke skal spille kamp kommende helg.

25 spillere

Klopp har tatt med seg 25 spillere til Portugal, da han føler at mannskapet hans vil ha nytte av noen dager i mer behagelige temperaturer enn på Merseyside.

– Vi tar med oss en større tropp enn normalt til en Champions League-kamp fordi vi skal være borte i flere dager. Mye kan skje på trening, og det er hovedgrunnen til at vi reiser med en så stor tropp. Vi har med oss 3-4 spillere mer enn normalt, sier Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

– Dessverre er vi ute av FA-cupen, og da har vi noen ekstra dager foran neste kamp etter kampen mot Porto. Da kan vi trene skikkelig i andre omgivelser.

– Det blir fire veldig intense økter, og så vil vi reise tilbake til England og ha en hel uke hvor vi kan forberede oss til kampen mot West Ham og resten av sesongen. Det er veldig fint at klubben ga oss muligheten til å gjøre dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]