Føler han har oppnådd sesongens mål

Trent Alexander-Arnold har fått sitt definitive gjennombrudd med Nathaniel Clynes skade.

28. feb 2018 kl 12.41 Arve Vassbotten

Trent Alexander-Arnold har fått langt flere muligheter på høyrebacken enn noen kunne forestille seg før sesongen startet. Men 19-åringen har ikke noe imot at Nathaniel Clyne nå nærmer seg å være tilbake for fullt.

– Konkurranse om plassene må være en stor del av Liverpool. Å ha stor bredde i troppen og vite at man må kjempe for posisjonen er sunt, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

Unggutten har spilt 20 kamper denne sesongen og scoret tre mål, og synes han med det har oppnådd det som var viktigst for sin egen del.

– Det var definitivt et av målene mine denne sesongen å føle at jeg var en større del av laget, og prøve å etablere meg mer. Med de mulighetene jeg har fått synes jeg at jeg har klart det. Jeg er veldig takknemlig for mulighetene manageren har gitt meg, sier han.

Ikke vant til å dele rom

Han mener det også har vært viktig med slike turer som til Marbella for å styrke lagfølelsen.

– Manageren oppfordrer til å knytte bånd og ting som hjelper oss å bli bedre kjent. En viktig ting var det å dele rom, noe ikke mange spillere er vant til nå om dagen.

– Det hjelper deg å bli kjent med folk du ikke nødvendigvis snakker med på daglig basis, og kanskje er det språkbarrieren man må overvinne også. Det hjelper når man kommer tilbake til Melwood at man kjenner personen man delte rom med litt bedre, sier Trent, som delte rom med Ragnar Klavan på turen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]