– Sturridge ønsket å dra

Jürgen Klopp om overgangsvinduet, skader og kampen mot Tottenham.

2. feb 2018 kl 14.20 Arve Vassbotten

Søndag klokka 17.30 er Tottenham gjester på Anfield. Kl 14. dekker vi det Jürgen Klopp sier når han møter pressen før oppgjøret.

Om januarvinduet:

– Vi gjorde det vi følte var rett, men alt var ikke opp til oss. Ville jeg har foretrukket å beholde Philippe Coutinho? Selvsagt, men jeg synes det ga mening å selge ham.

– Det ga også mening med de spillerne som gikk på lån. Lazar har ikke spilt på lenge, det samme med Flanagan, og Sturridge ønsket å dra.

Om forrige møte med Spurs:

– Det var ikke noen god kamp for oss. De fikk en god start, men det har ikke noe å si for denne kampen. Vi ser veldig fram til denne kampen. Spurs var våkne og skarpe hele kampen mot Man Utd. Man klarer ikke ofte å holde United så langt unna målet som Spurs gjorde i den kampen.

Om Henderson:

– Han er en fantastisk spiller. Han beviste ikke det for meg mot Huddersfield, det var noe jeg var klar over før det. Forhåpentligvis forblir han frisk resten av sesongen, det er viktig for Liverpool og England.

Om van Dijk:

– Jeg er veldig fornøyd med han. Han har hatt noen oppturer og nedturer. Vi vil se van Dijk på sitt beste etter sommeren. Han trenger å bli kjent med vår måte å spille på. Mot Everton var han outstanding, mot Swansea god, mot West Brom var det en dårlig kamp for hele laget.

– Da Virgil kom hit var han ikke match fit. For han var lenge skadet og var mye ut og inn av laget. Jeg vet ikke ennå hvor mange kamper han klarer etter hverandre fordi jeg ikke kjenner han godt nok. Jeg snakket med han om det, og han forventet det. Vi må bruke tid.

Om Jamie Carraghers kommentar om at van Dijk trenger å gå ned litt, sa Klopp:

– Jeg er sikker på at Jamie trenger å gå ned litt i vekt. Det er ikke noe problem for Virgil. Han er en stor spiller. Vi har den beste ernæringsavdelingen og ingen har sagt at det er et problem.

Om Manés form:

– Selv om Sadio ikke er på sitt beste er han fortsatt en trussel. Man må bygge videre på de gode tingene. Selv på en middelmådig dag er Sadio en fantastisk spiller.

Om dette møte med Tottenham:

– Det er den kampen som ligner mest på å møte City. Når man spiller mot et av de beste lagene i verden må man spille på sitt beste. Vi har noen muligheter der vi kan gjøre endringer, selv om den forrige kampen var bra.

Om Clyne:

– Clyne er ikke i trening med laget ennå, men han er på god vei. Han er nær. Men etter så lenge ute, vil det ta litt tid før han blir klar til å spille. Han har ingen mulighet til å spille i neste runde mot Porto.

Om Lallana:

– Adam trener i dag. I en ideell verden burde han ikke involveres til helgen. Han har ikke vært for lenge ute nå, men det er bedre for han å trene de neste ti dagene før Southampton-kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]