Ingen avgjørelse tatt angående Emre Can

Se video fra hele pressekonferansen til Jürgen Klopp.

9. feb 2018 kl 14.06 Torbjørn Flatin

Om Emre Can
JK: - Ingen avgjørelse er tatt, han har ikke sagt noe til meg (om at han skal til Juventus). Alt er fortsatt mulig.

Om keeperkonsulent Hans Leitert
JK: - Han gir råd til speideravdeling. Han tar ikke avgjørelser. Keepere er hans spesialitet.

Hvordan van Dijk, og LFC, får det i Southampton
JK: - Det har vært mange gode spillere derfra, og som ikke bare har havnet hos oss, kanskje vi burde ha en speideravdeling der. Kanskje blir det ikke det mest vennlige, men det er ikke noe vi tenker noe på. Ingen i Southampton vil si at vi har stjålet ham (van Dijk), det var et veldig offentlig salg.

Om Adam Lallana
JK: - Verken han eller jeg er glad for den reaksjonen han viste, som var som følge at en tidligere hendelse, uten at jeg tenker mye på det. Han ser frisk og rask ut, og han vil utvilsomt være aktuell for troppen. Hvorvidt han er aktuell for start tviler jeg på, selv om jeg fortsatt kan forandre mening.

Om Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez
JK: - Det er bra at Trent ikke har spilt hele tiden da han fortsatt er en ung gutt. Å spille fotball synes ikke å være noe problem for ham, selv om han fortsatt har mye å lære. Vi har trolig de to yngste backene i ligaen med ham og Joe Gomez. Begge har utviklet seg mye denne sesongen.

JK: Joe jogger nå ute, men jeg tror ikke han blir klar til å spille mot Southampton, som igjen gjør at Trent er i førersetet og vil få en ny sjanse. Joe kan bli klar til neste uke mot Porto.

Om Ragnar Klavan og Alberto Moreno:
JK: - Raggie har trent de siste par dagene og ser bra ut, og det samme med Alberto.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]