– Vi trenger Daniel og krysser fingrene

Daniel Sturridge måtte av banen etter tre minutter mot Chelsea.

13. feb 2018 kl 09.08 Arild Skjæveland

Mandag kveld startet Daniel Sturridge på topp for West Bromwich borte mot Chelsea, men allerede i sin første involvering gikk det galt.

Spissen spilte fra seg ballen, og gikk i bakken med smerter på baksiden av låret. Han så ut til å vite akkurat hva som hadde skjedd, og gikk rett i garderoben uten at det medisinske apparatet til WBA trengte å behandle han på banen.

– Det var et slag å miste Daniel etter hans første løp. Det ga oss ikke den starten vi ønsket. Vi ser bare ikke ut til å score målene vi trenger for å vinne kamper, og vi trenger dem raskt, sa Alan Pardew til Sky Sports etter kampen.

Håper det ikke er alvorlig

West Brom har kun scoret 21 mål på 27 ligakamper denne sesongen. Kun Swansea har scoret færre, med 20.

– At Daniel kommer tilbake blir viktig nå. Vi trenger ham tilbake, sier Pardew.

– Vi håper at det ikke er så alvorlig. Det skjedde tidlig i kampen, men vi tror ikke det er en rift. Det virker som det er en strekk, som trolig vil gjøre at han er ute av FA-cupkampen. Vi krysser fingrene for at han er tilbake om et par uker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]