Antall skader er kraftig redusert

Meget positiv skadestatistikk for Liverpool.

1. mar 2018 kl 14.05 Einar Kvande

Nathaniel Clyne og Jordan Henderson er aktuelle for troppen mot Newcastle i helgen, og dermed synes det som Jürgen Klopp har en helt skadefri førstelagstropp å velge fra for aller første gang denne sesongen.

Statistikken viser uansett at antall skader er blitt kraftig redusert i Liverpool under Klopps regime, melder Liverpool Echo.

I 2016/17-sesongen var Liverpools spillere ute med bløtvevsskader i til sammen 144 dager, noe som var ned fra 632 dager sesongen før.

Få hamstringskader

Liverpool hadde også bare tre rapporterte hamstringskader i forrige sesong, sammenlignet med 17 i 2015/16, skriver lokalavisen på Merseyside.

Den nederlandske fitness-guruen Raymond Verheijen har vært en av Jürgen Klopps krasseste kritikere, men nå får Liverpool-manageren til og med gratulasjoner fra ham.

– Det er oppmuntrende å se at en manager som Jürgen Klopp ikke er for gammel til å lære av sine feil fra tidligere sesonger, skriver Verheijen på Twitter.

–Det har tatt ham to år, men Liverpool-manager Klopp har omsider funnet ut hvordan han skal håndtere eksterne faktorer i Premier League, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]