Begge lag skal spille derby mellom kvartfinalene

Både Liverpool og Manchester City skal ut i lokaloppgjør mellom de to viktige Champions League-kampene.

16. mar 2018 kl 12.53 Einar Kvande

I Premier League-runden som er inneklemt mellom de to kvartfinalene i Champions League mellom Liverpool og Manchester City skal de to lagene ut i prestisjefulle lokaloppgjør.

Manchester City er vertskap for Manchester United på Etihad lørdag 7. april klokken 18.30 norsk tid, mens Liverpool gjester Goodison Park og Everton samme dag, i en kamp som nå er flyttet fra søndag til lørdag, og har fått avspark klokken 13.30 norsk tid.

Liverpool spiller kvartfinale i Champions League på Anfield mot Manchester City onsdag 4. april, mens returkampen på Etihad Stadium spilles tirsdag 10. april. Begge kampene har avspark klokken 20.45 norsk tid.

Dette betyr at Liverpool får kort tid til restitusjon foran lokaloppgjøret mot Everton.

Dilemmaet for begge lag vil være om de skal hvile spillere i lokalderbyet med tanke på kvartfinalene. Liverpool kan være tvunget til å prioritere derbyet i kampen om topp fire, mens Manchester City har en forholdsvis god margin i kampen om ligamesterskapet, og kan derfor kanskje ta seg råd til å hvile spillere mot Manchester United, noe som United dessverre kan være tjent med i kampen om topp fire-plassene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]