Clyne aktuell for troppen mot Palace

Skaden til Joe Gomez kan åpne døren for et comeback på førstelaget for Nathaniel Clyne.

26. mar 2018 kl 17.56 Einar Kvande

Liverpool Echo slår fast at ankelskaden til Joe Gomez vil holde den unge høyrebacken på sidelinja i en periode, og lokalavisen på Merseyside mener det åpner døren for et comeback på førstelaget for Nathaniel Clyne.

Bildene fra Melwood mandag viser Clyne i full trening, og Echo tror at sidebacken vil bli inkludert i troppen mot Crystal Palace kommende lørdag.

– Trent Alexander-Arnold og Clyne konkurrerer om å starte som høyreback på Selhurst Park nå som Gomez er ute, skriver James Pearce.

Gomez har spilt 29 førstelagskamper for Liverpool så langt denne sesongen.

Clynes sjanse

– Det er en nedtur for Jürgen Klopp å miste Gomez, som har vært i god form. Men hans skadefravær kan åpne døren for Clyne, fortsetter Pearce.

Clyne har ikke spilt for Liverpools førstelag siden seieren over Middlesbrough i siste serierunde forrige sesong.

Den engelske landslagsspilleren fikk en ryggskade under preseason, og måtte gjennom en operasjon og et langt rehabiliteringsprogram. Han var tilbake i spill for Liverpool U23 i en 4-0 seier over Stoke City for en måned siden, og har forsøkt å trene seg i form siden den gang.

Clyne trente tidligere i dag på Melwood sammen med de andre Liverpool-spillerne som ikke er opptatt med landskamper, inkludert spillere som Alberto Moreno, Dejan Lovren, James Milner, Loris Karius, Danny Ward, Danny Ings og Joël Matip.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]