Clyne spilte hele kampen da U23-laget røk ut av cupen

Vi fulgte kampen.

21. mar 2018 kl 19.26 Arild Skjæveland

Nathaniel Clyne spilte hele kampen da et slurvete Liverpool-lag tapte 3-1 borte mot Middlesbrough, og røk ut av 8. delsfinalen i Premier League Cup.

Middlesbrough scoret allerede etter 45 sekunder, og Liverpool fikk et nytt mål imot da de var inne i sin beste periode av kampen.

At Critchleys mannskap røk ut var fullt fortjent, men de hadde noen sjanser til å pynte på resultatet på slutten, selv om Boros tremålsscorer i kveld kunne ha fått sitt fjerde fra straffemerket.

Tom Brewitt var svært god for sin nye klubb mot gamle lagkamerater. Med det er Liverpool ute av cupen, og har kun tre ligakamper igjen av sesongen. Det er hjemme mot Arsenal, borte mot Everton, og hjemme mot Chelsea.

2. omgang

90. min: Toni Gomes runder keeper, og går i bakken. Han får ikke straffespark, men corner. På den påfølgende corneren er det igjen Liverpool-spillere som går i bakken, men ingenting blir gitt. Det er lagt til tre minutter – dette blir nok exit.

88. min: Adekanye med strålende forarbeid, og der skal Virtue score. Han setter avslutningen fra fem meter over.

84. min: Middlesbrough får straffespark, og Curry har sjansen til å score sitt fjerde. Han skyter den himmelhøyt over mål.

70. min: Adekanye med et godt raid og avslutning, men Boros målvakt redder. Johnston kommer inn for Gallacher i dødballen etter.

65. min: 3-1! Endelig, den satt langt inne. Matty Virtue scorer for Liverpool etter forarbeid av Toni Gomes.

58. min: Curry får sitt hattrick. Han gjør alt på egenhånd og avslutter mellom beina på Adam Bogdan. 3-0 bak med en halvtime igjen – dette blir veldig, veldig tøft.

53. min: Dhanda gjør en god jobb og kommer til et flott innlegg fra venstresiden, men Gomes får ikke til noen skikkelig avslutning.

46. min: Den andre omgangen er i gang.

46. min: Lagene er tilbake på banen. Ingen bytter i pausen.

1. omgang

44. min: Bobby Adekanye blir tatt, og Liverpool får frispark i perfekt posisjon for et skudd. Yan Dhanda setter det til side for mål.

42. min: Camacho kommer til et godt skudd, men redningen er enda bedre. Liverpool får en corner.

37. min: Vertene setter inn 2-0 ved den tidligere røde Tom Brewitt som står bak frisparket… Mitchell Curry setter inn sitt andre, og Adam Bogdan var ikke overbevisende der. Et mål som kommer litt utav det blå etter Liverpools beste periode i kampen. Neil Critchley vil ikke være fornøyd med det baklengsmålet.

33. min: Liverpools største sjanse så langt. Får ballen på bakre stolpe, men avslutningen blir reddet. Der bør han score. Laget har løftet seg nå.

27. min: Matt Phillips header til side for mål etter et innlegg fra Herbie Kane. Det har ikke vært imponerende av Neil Critchleys lag dette her.

20. min: En småstygg takling på Herbie Kane. Boro-spilleren får det gule kortet.

9. min: Liverpool med et brukbart angrep, men headingen til Matty Virtue er svak og ikke i nærheten.

1. min: Middlesbrough tar ledelsen ved Mitchell Curry før 45 sekunder er spilt! En meget god avslutning. Bogdan var sjanseløs.

1. min: Kampen er i gang.

Lagoppstillingen: Bogdan, Clyne, Gallacher (Johnston 71), Phillips, Masterson, Kane, Adekanye, Virtue, Gomes, Camacho, Dhanda.

Benk: George, Sharif, McAuley og Williams.

Kl. 20.00 er det avspark i U23-lagets 8. delsfinale i Premier League Cup. Det er med Nathaniel Clyne fra start, der høyrebacken fortsetter sin vei mot comeback etter ryggskaden som har holdt han ute hele sesongen.

Liverpool endte som nummer to i sin gruppe, bak Bristol City. Tidligere har fem av 8.delsfinalene blitt spilt, og Newcastle, Aston Villa, Leicester, Brighton og Wolverhampton er ferdig.

Neil Critchleys gutter møter Middlesbrough, mens Swansea og Bristol City, og Sheffield United og Derby skal møtes.

Vi kommer til å oppdatere denne artikkelen med det viktigste fra Heritage Park.