– De forsøker å hjelpe meg til å bli toppscorer

Mohamed Salah forteller at Roberto Firmino og Sadio Mané nå gjør alt de kan for at egypteren skal bli toppscorer i Premier League.

9. mar 2018 kl 22.36 Einar Kvande

Mohamed Salah og Harry Kane har for øyeblikket begge 24 mål i kampen om toppscorertittelen i Premier League.

Salah forteller at spisskollegaene Roberto Firmino og Sadio Mané virkelig unner ham å bli ligaens toppscorer.

– Som personer er det storartede. De forsøker å hjelpe meg, nå som de vet at jeg kjemper for å bli toppscorer i Premier League, forteller Salah til Sky Sports.

– De gir meg ballen hele tiden, og forsøker å hjelpe meg. De forsøker å hjelpe meg så jeg scorer alle målene. De lar meg til og med ta straffespark. Det er alltid til hjelp.

– Det er ingen intern konkurranse mellom oss. Vi står sammen, og ønsker at laget skal vinne. Vi ønsker alle å score for at laget skal få poengene.

– Mourinho er smart

I morgen skal Salah forsøke å score på Manchester United. Der er Jose Mourinho manager. Mannen som solgte Salah fra Chelsea. Men egypteren bærer ikke nag til portugiseren av den grunn.

– Han er veldig smart. Han sørger for at lagene hans spiller smart fotball. Jeg har jobbet sammen med ham i ett år, så jeg vet hvordan han jobber.

– Denne kampen er som alle andre kamper. Vi trenger de tre poengene. Manchester United er på andreplass, vi er på tredjeplass. Det er en sterk konkurranse mellom oss. Jeg håper det blir en åpen kamp, som vi kan nyte, men det blir ikke enkelt, avslutter Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]