– Det er ikke vanskelig å fokusere på Watford

Mye handlet om kvartfinaletrekningen i Champions League i går, men Jürgen Klopp forsikrer alle røde om at han og hans spillere har fullt fokus på dagens kamp mot Watford.

17. mar 2018 kl 08.58 Einar Kvande

Liverpool skal spille to ligakamper før den første kvartfinalen i Champions League mot Manchester City skal spilles på Anfield den 4. april.

– Vi er vant til dette. Vi spiller mot Watford, og det er ikke vanskelig å fokusere på kampen. Etterpå skal spillerne ut i et par landskamper, og så kommer de tilbake og spiller mot Crystal Palace. Det er situasjonen. Vi må gjøre jobben, slo Jürgen Klopp fast under sin pressekonferanse i går.

Liverpool møter Watford på Anfield klokken 18.30 i kveld. Kampen ser du på TV2 Sport Premium. Om to uker venter bortekampen mot Crystal Palace på Selhurst Park.

– Vi er ikke i en situasjon som Manchester City, som allerede er ligamestere på en måte. Vi må kjempe for en topp fire-plass frem til sesongslutt. Det er vår situasjon, og jeg har ingen problemer med det. Vi skal tenke på Champions League når de kampene kommer, men ikke før det, og ikke etter det.

Klopp har en full tropp å velge fra mot Watford i kveld, med unntak av Ben Woodburn, som sliter med helsa etter en matforgiftning tidligere i vinter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]