Dette er lagene leserne helst vil møte

7300 har stemt. Ingen vil møte Manchester City i kvartfinalen.

15. mar 2018 kl 17.59 Arve Vassbotten

Etter at alle de potensielle kvartfinalemotstanderne til Liverpool ble klare onsdag kveld, la vi ut en avstemning på Liverpool.no med hvilke motstander leserne vil ha i kvartfinalen.

Aller flest stemmer får Roma med 59 prosent, Sevilla får 23 %, Barcelona 7%, Juventus 4% og Real Madrid 2%.

0 prosent vil ha Man City

Men ett lag står fortsatt på 0 prosent etter at 7300 har lagt inn sin stemme, og det er Premier League-rival Manchester City.

– Avstemningen stemmer ganske godt med hva jeg tenker også. I utgangspunktet trodde man kanskje at vinneren av Roma og Shakhtar Donetsk var den man ville møte, men Sevilla er også et lag det er mulig å komme på talefot med, sier ansvarlig redaktør i supporterklubben og bladet The Kopite, Torbjørn Flatin.

Hvis Liverpool får Roma, Sevilla eller Juventus og hjemmekamp til slutt, vil jeg være godt fornøyd.Torbjørn Flatin
VÅR AVSTEMNING:
VÅR AVSTEMNING:  Slik er resultatet av vår avstemning etter at 7300 har svart.

Liverpool møtte Sevilla to ganger i gruppespillet av årets turnering og spilte da 2-2 og 3-3, men har også noe å revansjere etter tapet i Europa League-finalen i 2016.

Ikke gira på engelsk motstander

– Selv om Juventus har noen drevne karer bakerst og har en rik tradisjon, er det heller ikke et lag jeg vil være altfor misfornøyd med å trekke.

– Hvis Liverpool får Roma, Sevilla eller Juventus og hjemmekamp til slutt, vil jeg være godt fornøyd, sier Flatin.

Lagene som trekkes først i Nyon på fredag, får hjemmekamp først.

Om de fire øvrige lagene sier Flatin:

– En del har nok stemt på Barcelona for å ta rotta på dem. Men jeg føler de fire lagene er vanskelig uansett. Men man så også onsdag at selv om Barcelona er gode framover og har Messi, så kunne Chelsea også fått 2-3 mål med litt mer hell, så det er ikke umulig å score og lage trøbbel for Barcelona heller.

– For egen del var jeg ikke så gira på å møte engelske lag uansett. Nå forsvant plutselig tre i en fei.

Kan slå alle

– Man City har vi også slått knepent hjemme de siste årene. Og føler heller ikke det er umulig å slå dem, selv om de kanskje har den sterkeste troppen og absolutt er en av favorittene. Real Madrid ble slått av Tottenham i gruppespillet, og har vist at de heller ikke er noen umulig motstander.

– Jeg vil helst slippe en av de fire, men med hånda på hjerte tror jeg Liverpool kan ta skalpen på alle, sier han optimistisk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]