Etablert van Dijk har mer å gå på

Virgil van Dijk sier han er helt skadefri, og at han allerede har funnet seg vel til rette i Liverpool FC.

19. mar 2018 kl 14.51 Torbjørn Flatin

7, 8, 8, 8, 8, 6, 7 – det er hva Virgil van Dijk har fått på spillerbørsen i de sju siste kampene han har spilt med en liverbird på brystet.

Det understreker det spilleren selv gir uttrykk for til Liverpools webside, at han allerede er godt etablert i startelleveren til de helrøde.

Salah leder an om å bli toppscorer i Europa

Lært de andre spillerne å kjenne

- Om jeg har etablert meg? Definitivt, ja, forklarer van Dijk. – Om det er raskere enn jeg hadde trodd? Det vet jeg ikke.

- Det er klart at det er forventninger når du kommer hit og du ønsker å spille så fort som mulig og så mye som mulig allerede denne sesongen, og også bli i form så fort som mulig, fortsetter spilleren som kostet £75M.

- Jeg blir stadig bedre, og forståelsen med de andre spillerne har blitt mye bedre. Jeg prøver bare å spille mitt spill og hjelpe laget.

Liverpools måte å spille

- Hvor mange prosent av det maksimale er jeg nå? Det er vanskelig å si, men jeg er definitivt kvitt mine ankelproblemer.

- Det er klart at skal du spille på måten som Liverpool ønsker da må du være helt klar, det er blitt veldig tydelig.

- Man City har et veldig godt lag. Vi må være hundre prosent eller kanskje enda litt bedre for å slå dem over to kamper, men det tar vi når den tiden kommer, avslutter den store nederlenderen om kvartfinalene i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]