SpillerbørsFantastiske Salah skjøt Liverpool til seier

Les vår spillerbørs etter 5-0 mot Watford.

Karius 7- Keeperen har fint lite å gjøre, men tar det han skal bra.

Gomez 7 - Gjør ingen feil, men bidrar heller ikke særlig mye offensivt.

Matip 7 - Han har full kontroll, bryter bra og setter i gang spillet tidlig.

Van Dijk 7 - Egentlig ganske usynlig i dag, og det er et kompliment til en stopper.

Robertson 8 - Hans målgivende til Salah på 2-0 var et av kampens store høydepunkt. Han leverer nok en gang glimrende på Liverpools venstreback.

Henderson 6 - Kløner det til ved flere anledninger i første omgang, og gir Watford et par småfarlige sjanser. Tar seg bra opp i andre omgang.

Wijnaldum 7 - Bidrar til å gjøre Liverpools midtbane solid, og viser hvor viktig han kan være for dette laget. Gjør alt enkelt, men ikke så safe at det hindrer Liverpools offensive spill.

Can - Spiller bra, men blir skadet etter en liten halvtime.

Mane 7 - Han vil masse, men får det ikke alltid til. Slår til med to målgivende, og er et konstant uromoment likevel.

Salah 10 - Blir det bedre? Fire mål og en målgivende i Premier League er intet annet enn fantastisk. Han er så god, touchene sitter, avslutningene er livsfarlige og tempoet hans er den ingen i PL som matcher. Utvilsomt Liverpools bestemann.

Firmino 8 - Han river og sliter, plager Watfords forsvar, midtbane – til og med angrepsspillere. Han er overalt – han kroner kampen med en flott scoring med hælen.

Milner 7 - Engelskmannen erstatter Can, og leverer en meget solid kamp. Milner er i god form, og var Liverpools beste midtbanespiller.

Oxlade-Chamberlain - Kommer på som innbytter, og får ikke til allverdens.

Ings - Hadde fortjent en scoring, men Salah fikset biffen for ham. Ings var frisk og forståelig at han står først i køen av de offensive benkesliterne.