– Han fortjener det

Steven Gerrard beskriver det som «spesielt» at Liam Millar er kommet med i Canadas landslagstropp.

14. mar 2018 kl 10.49 Einar Kvande

Liam Millar startet sesongen på Liverpools U18-lag, men ble etter hvert forfremmet til U23-troppen. Nå er han kommet med i Canadas landslagstropp til privatlandskampen mot New Zealand, som skal spilles i Spania lørdag 24. mars.

– Dette er et spesielt øyeblikk for Liam, og han fortjener det, uttaler U18-manager Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

– Han har jobbet veldig hardt for dette, legger han til.

Forfremmet til U23-laget

– Liam har tatt steget fra U18-laget til U23-laget sammen med 4-5 andre spillere. De har fått mye spilletid, og noen av dem har også fått trene på Melwood. Vi håper de drar nytte av disse erfaringene, og at de får selvtillit som en følge av dette, sier Gerrard.

– Disse guttene har vært gjennom noen veldig tøffe kamper med U23-laget, mot Leicester, Manchester United og Tottenham, den siste tiden. Vi håper at erfaringene fra disse kampene er noe de tar med seg til U19-nivå når de nå skal spille kvartfinale i UEFA Youth League. Vi håper de drar nytte av dette, avslutter U18-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]