– Har ikke Werner eller andre spisser på handlelisten

Liverpool vil satse på Rhian Brewster.

26. mar 2018 kl 09.33 Arild Skjæveland

Denne helgen har Liverpool blitt linket til RB Leipzigs strålende spiss Timo Werner. Søndag kveld ble det rapportert i Tyskland at de helrøde var villig til å sette ny overgangsrekord og betale opp mot 100 millioner euro for 22-åringen.

Det kommer ikke til å skje, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Ingen spiss på handlelisten

«Liverpool har ingen interesse for Timo Werner, og Jürgen Klopp har ikke planer om å kjøpe spiss denne sommeren», skriver avisens LFC-korrespondent.

Ifølge Echo er ikke den tyske landslagsspissen på Klopps ønskeliste. Naby Keita vil komme fra RB Leipzig til sommeren, men Werner blir ikke med.

Ser mot Brewster

Klopp skal være fornøyd med alternativene han har til sitt førstevalg Roberto Firmino. Planen er å flytte Rhian Brewster opp til førstelaget før 2018-19 sesongen.

FÅR SJANSEN:
FÅR SJANSEN:  Rhian Brewster vil være del av førstelagstroppen neste sesong.

Brewster fikk sesongen sin avsluttet i januar, da han fikk en alvorlig ankelskade. Han har nå operert både ankel og kne, men vil være helt frisk igjen til juli.

Rehabiliteringen hans gjøres på Melwood heller enn på akademiet i Kirkby. Pearce skriver at Klopp er veldig begeistret for Brewster, og forventer at 17-åringen vil få mye spilletid i pre-season opp mot neste sesong.

Alternativene til Firmino er Danny Ings, Dominic Solanke og Brewster. I tillegg vil Daniel Sturridge og Divock Origi returnere fra lån. Echo tror Sturridge vil selges, men ingen avgjørelse er tatt på Origi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]