Liverpool legends - Bayern legends 5-5

Kuyt, Owen og Fowler ga Liverpool en solid ledelse, men Bayern snudde det. Etter pause scoret Alonso for "feil" lag, men Bjørn Tore Kvarme reddet uavgjort.

24. mar 2018 kl 15.40 Torbjørn Flatin

Luis Garcia hadde sine volleyforsøk, Patrik Berger prøvde venstra, Steven Gerrard prøvde hele tiden uten helt å lykkes og Dirk Kuyt løp og løp som vanlig. Men det ble faktisk Bjørn Tore Kvarme som "reddet" uavgjort med et susende skudd fra returrommet, etter at Xabi Alonso hadde satt inn et frispark for Bayern. Det var scoringene i en 2.omgang som ble mer oppstykket som følge av mange bytter, og noen ikke fullt så veltrente legender. Men gøy var det likevel, ikke minst med åtte scoringer før pause.

87.min: 5-5 KVARME - "the unlikely goalscorer"; Bjørn Tore Kvarme banker ballen i nettaket på halv volley fra drøyt ti meter.

85.min:
Gerrard legger inn fra høyre og Smicer, som har kommet innpå igjen, stusser ballen like utenfor med hodet.

79.min:
Misimovic runder David James, men Daniel Agger gjør en utmerket redning på streken.

78.min:
Ambisiøst forsøk fra Luis Garcia går utenfor. Hadde vært i "Juventus-klasse" om den gikk inn...

77.min:
En gammel og god målscorer erstatter en annen. John Aldridge inn for Ian Rush.

73.min: 4-5 ALONSO - Salt i såret. Etter å ha "forært" Bayern en scoring før pause setter Xabi Alonso inn et frispark fra 17 meter inn i hjørnet i motsatt ende. Tvilsom mur...

70.min:
Bra angrep fra Bayern da Ze Roberto er en tåspiss for sent ute til å få avsluttet inne i feltet. Hamann ut for Gary McAllister på Liverpools midtbane.

63.min:
Babb inn for Riise og Ian Rush inn for Smicer. Årsaken til at Vladi bare har vært på banen i en drøy halvtime skal være en nylig kneoperasjon.

59.min:
Xabi Alonso får litt velment buing mot seg da han skyter høyt over, for Bayern. Liverpool har vært friskest etter pause, men gode bytter i Garcia og Smicer.

53.min:
Bjørn Tore Kvarme, Patrik Berger og David James inn for hjemmelaget. Det kan bli hektisk å holde orden på alle byttene etter hvert.

52.min:
Liverpool har startet mest aktivt etter pause og ikke minst Steven Gerrard er sugen etter en scoring. I tillegg har Daniel Agger vært nærme med en heading.

46.min:
Fowler, Owen og Alonso (som nå spiller for Bayern) ut for de røde, og Garcia, Smicer og Hamann inn fra start av 2.omgang.

Med spillekåte Kuyt og Gerrard i spissen gikk Liverpool ut som et tog og serverte innlegg til Fowler og Owen i midten, mot et Bayern som ikke helt var kommet ut av turistmodus. Tyskerne ga imidlertid inntrykk av at 3-0 bak etter et drøyt kvarter ble for mye, og slo tilbake med de tunge angriperne Zickler og Toni, alliert av teknikere som Sergio og Ze Roberto. Dette er en av de bedre legendekampene vi har sett og vi forventer mange flere mål og en ærlig fight om å prøve å vinne kampen i 2.omgang.

44.min: 4-4 FOWLER - Fowler, Gerrard og Riise "krangler" om hvem som skal ta et frispark fra samme posisjon som John Arne scoret mot United, men Robbie er kaptein og tar ansvar. Ballen hadde muligens gått utenfor, men går i hodet på en av tyskerne i muren og utmanøvrerer Butt.

43.min:
Et av dagens angrep da Elber vipper ballen inn til Luca Toni på løp, mens spissen lobber like over målet til Dudek.

40.min:
Xabi Alonso, som nok gjerne vil "gjøre opp for seg" forserer fremover, spiller til Owen, som igjen finner Fowler som igjen header like utenfor. I neste omgang er det Michael Owen som nesten kommer til avslutning rett foran mål.

Xabi Alonso -
Xabi Alonso -  fint å ha ham tilbake på Anfield.

33.min: 3-4 ZICKLER - Xabi Alonso, som spiller for Liverpool i 1.omgang(!), sender ballen rett til Zickler inne i feltet og han takker og bukker ved å gi gjestene ledelsen.

31.min:
Liverpool prøver å slå tilbake umiddelbart, men Owen header først i tverrliggeren før Fowler sender et langskudd like utenfor.

30.min: 3-3 SERGIO - Så er comebacket komplett. Bra oppbygning fra Bayern, før Sergio behersket plasserer ballen nede i hjørnet fra 20 meter.

25.min:
Riise crosser inn til Kuyt, men Butt gjør en meget bra redning på headingen fra nederlenderen.

22.min: 3-2 ZICKLER - En dyp cross fra Sergio og Alexander Zickler avslutter fint med hodet fra skrått hold ved bortre stolpe.

20.min: 3-1 TONI - Fin redusering fra Bayern da Ze Roberto finner store Luca Toni på løp, og som enkelt kan heade over Dudek og i mål.

17.min: 3-0 FOWLER - Et flott innlegg fra Kuyt ute på høyrekanten går over Butt, og til en Robbie Fowler som med magen kan sette ballen over streken.

15.min:
Bayern får en bra sjanse da Toni skyter fra kort, men skrått hold og Dudek får slått til corner. På hjørnesparket header Zickler over.

8.min: 2-0 OWEN - Kuyt spiller ut til Gerrard, som slår hardt og presist inn foran mål. Keeper Butt slipper ballen og Michael Owen får en enkel oppgave med å pirke ballen over streken. Dette kan bli mye...!

5.min: 1-0 KUYT - Liverpool beleirer gjestemålet etter et par cornere, og en umarkert Dirk Kuyt kan enkelt heade inn et innlegg fra Michael Owen fra venstrekanten.

3.min:
Jamie Carragher får applaus da han holder unna Zickler som prøver å bryte igjennom foran The Kop etter en kontring fra tyskerne.

1.omgang:
Da er vi i gang i solskinnet på Anfield.

Liverpool fra start: Dudek, McAteer, Riise, Carragher, Agger, McManaman, Gerrard, Alonso, Fowler, Owen, Kuyt

Bayern fra start: Butt, Lizarazu, Demichelis, Makaay, Elber, Matthäus, Sergio, Roberto, Tarnat, Toni, Zickler

Vi oppdaterer fortløpende fra avspark kl 16.00. Kampen sendes direkte på Viasport+ og LFC ONLINE.