Knallkamp av Keita

Naby Keita med både scoring og målgivende da Bayern München ble påført sitt første nederlag siden november.

18. mar 2018 kl 23.07 Einar Kvande

Bayern München var ubeseiret i 18 kamper, og hadde vunnet 17 av disse, før møtet med RB Leipzig og den kommende Liverpool-spilleren Naby Keita.

Bayern tok også oppskriftsmessig ledelsen i Leipzig, men anført av en strålende opplagt Keita snudde vertene kampen.

Like før pause utlignet midtbanespilleren til 1-1, da han satte inn en retur fra 6-7 meters hold.

Ti minutter ut i annen omgang var Keita igjen sentral, da han slo en stikker til Timo Werner, og spissen satte ballen i mål. Dermed vant RB Leipzig kampen 2-1. Keita ble byttet ut etter 69 minutter.

Midtbanespilleren, som blir Liverpool-spiller etter denne sesongen, har nå scoret fem mål og slått fire målgivende pasninger i den tyske ligaen denne sesongen.